Fun Forest

Bij Fun Forest beleef je een geweldig avontuur in de natuur.


Je mag bij hen de boom in waar je op jezelf leert vertrouwen en als een echte Tarzan of Jane van boom naar boom slingert. Bij Fun Forest overwin je je angsten, leer je je krachten kennen en bouw je aan je team. Bomen zijn dus niet de enigen die groeien in ons bos! 🌳 In het bos is iedereen welkom; familie, vrienden, scholen, bedrijven. Iedereen is gelijk en helpt elkaar. Bij Fun Forest is plezier maken niet genoeg – ze zijn ook een Social Enterprise met een visie voor een inclusievere maatschappij.

Van al dat klimmen en klauteren krijg je natuurlijk trek. Gelukkig zijn wij er! Donna Italia en Fun Forest werken al een tijd samen.

Wij spraken Reimer Stubbe, manager bij Fun Forest Rotterdam, over onze samenwerking.

Wij interviewden Reimer en vroegen hem onder andere waarom hij voor Donna Italia gekozen heeft. Reimer: “Donna Italia levert kwalitatief goede pizza’s die snel en gemakkelijk te bereiden zijn. Dit is voor ons belangrijk omdat veel gasten tussen het klimmen door wat willen eten. Dan is het belangrijk dat we snel iets lekkers kunnen serveren. Het grootste voordeel om met jullie te werken is dat we een goede, mooie steenoven in bruikleen hebben. Hierdoor krijgen onze gasten een heerlijke krokante pizza. En als onze gasten happy zijn, zijn wij dat ook.” Op de vraag of hij Donna Italia ook aan anderen zou aanbevelen antwoordde hij: “Absoluut! Vooral voor strandtenten en eetgelegenheden in recreatiegebieden bieden jullie de perfecte totaaloplossing”. Donna Italia in één zin volgens Reimer: “Donna Italia heeft een geweldig team dat altijd voor je klaar staat. De pizza’s i.c.m. de steenoven zijn van hoge kwaliteit waardoor je snel een heerlijke lunch kan serveren.

 

Wij zijn erg blij met onze samenwerking en kijken ernaar uit nog veel meer gasten van Fun Forest Rotterdam blij te maken met een heerlijke krokante pizza!

Scroll to top