Toetti & Donna Italia

Toetti mobile food & drink concepts biedt een totaalconcept voor verschillende evenementen.


 

Op locatie, voor iedereen. Van kleine borrels tot grote festivals, creatieve dingen… dat is waar zij van houden!

Voor het RTL programma RTL Doe Maar Duurzaam is Tosca van Eck geïnterviewd door Jeroen Slob over het concept en hoe zij duurzaam ondernemen. Zij hebben een ruim assortiment aan verschillende foodtrucks met all in concept. Ze denken graag mee om het perfecte feest(je) te organiseren.

Duurzaam ondernemen vinden ze belangrijk, daarom werken zij zoveel mogelijk met producten direct van de bron en wordt de apparatuur elektrisch aangestuurd. Ook de verpakkingen zijn biologisch afbreekbaar en daarnaast proberen ze de bedrijfsprocessen zo in te richten dat er zo min mogelijk voedsel wordt verspild.

En daarom zijn wij apetrots dat onze pizza’s bij Toetti mobile food & drink concepts verkrijgbaar zijn.

Zie je dus een foodtruck van Toetti, dan kun je daar misschien wel terecht voor onze overheerlijke pizza’s!

Bekijk hieronder het interview:

Scroll to top