RCN Vakantieparken

RCN Vakantieparken

Augustus 2021: RCN Vakantieparken verkoopt nu al 124% meer pizza’s dan in heel 2020


“De pizzabodems van Donna Italia zijn een gemakkelijke aanvulling voor diversiteit in het assortiment.”

RCN Vakantieparken heeft in de periode vanaf januari tot augustus 2021 maar liefst 124% meer pizza’s verkocht dan in heel 2020. Wij spraken Wessel Rodenhuis, Manager Horeca bij RCN Vakantieparken, over het succes van de pizza. “Wij merken dat onze gasten tijdens hun verblijf vaker en ook meerdere malen een pizza bestellen. Dit heeft gedeeltelijk te maken gehad met de lockdown en het feit dat onze restaurants daardoor gesloten waren. Maar ondanks dat onze restaurants inmiddels weer open zijn, is de pizza nog steeds erg geliefd bij onze gasten. En niet alleen bij onze gasten. De constante en goede kwaliteit én de snelheid waarmee de pizza klaar is om te serveren zijn grote pluspunten van de Donna Italia pizza’s. Elk personeelslid van RCN Vakantieparken kan een heerlijke pizza bereiden zonder ervaring of training. Dat maakt de pizzabodems van Donna Italia een gemakkelijke aanvulling voor diversiteit in het assortiment.”

 

“Elk personeelslid van RCN Vakantieparken kan een heerlijke pizza bereiden zonder ervaring of training. Dat maakt de pizzabodems van Donna Italia een gemakkelijke aanvulling voor diversiteit in het assortiment.”

Voeg ook authentieke Italiaanse producten toe aan het assortimenten.

Scroll to top