Donna Italia en Pizza-Matic

Donna Italia & Pizza-Matic

Geniet met Pizza-Matic nu 24/7 van authentieke Italiaanse pizza


Sinds oktober 2020 zijn de pizza’s van Donna Italia 24/7 verkrijgbaar in de pizza-automaten van Pizza-Matic. Er staan inmiddels al zes Pizza-Matic automaten in België. In Avelgem, Kortrijk, Bellegem, Nieuwenhove, Waregem en Machelen-aan-de-Leie kun je elk moment van de dag genieten van onze Donna Italia pizza’s.

De Pizza-Matic pizza-automaat bevat een koel gedeelte om de pizza’s vers en koel te houden én een oven om de pizza’s te verwarmen. De klant kan kiezen tussen zowel koude als warme pizza’s. Een koude pizza komt binnen 30 seconden uit de automaat en kan thuis worden opgewarmd in een voorverwarmde oven van 220 graden gedurende 8 à 10 minuten. Een warme pizza gaat 3 minuten in de oven en wordt in een pizzadoos geserveerd met bijgeleverd pizzames. De pizza-automaat serveert pizza’s met dezelfde snelheid als men van Donna Italia gewend is.

Zeker tijdens de lockdown is de pizza-automaat van Pizza-Matic een goede oplossing om de klanten te laten genieten van onze pizza’s. Maar ook daarna kunnen klanten genieten van een Donna Italia pizza wanneer ze maar willen. Meer weten? Kijk op de website van Pizza-Matic.

Donna Italia & Pizza-Matic

Voeg ook authentieke Italiaanse producten toe aan het assortimenten.

Scroll to top