Donna Italia doneert aan Voedselbank

Donna Italia doneert aan Voedselbanken Nederland

Donna Italia Benelux doneert 13.440 piccolo’s aan Voedselbank Nederland.


In Nederland leven gemiddeld ruim één miljoen mensen onder de armoedegrens en door corona groeit dit aantal. Donna Italia Benelux heeft daarom 13.440 piccolo’s gedoneerd aan de Voedselbank Nederland.

Omdat we zelf actief zijn in de horeca sector zien we van dichtbij gebeuren wat de coronacrisis met mensen doet. Het zijn zware tijden al gloort er licht aan het einde van de tunnel. Stephan Hager, General Manager bij Donna Italia: “Het leek ons een mooi initiatief om een donatie te doen aan de Voedselbank Nederland en zo ons steentje bij te dragen aan het bieden van voedselhulp aan mensen die het tijdelijk financieel niet redden. Het voelt goed om juist in deze tijden iets te kunnen betekenen voor diegene die het minder hebben.”

De piccolo is een authentieke Italiaanse pizza maar dan in het formaat van een pizzapunt. De piccolo is gemaakt van pure ingrediënten en bevat geen conserveringsmiddelen of toegevoegde suikers. Een verantwoorde en welkome toevoeging voor het voedselpakket dus.

Door corona is het gemiddelde aantal huishoudens dat gebruik maakt van de Voedselbank met 8,5% gegroeid. En de verwachting is dat dit blijft stijgen, de voedselbanken bereiden zich zelfs voor op een groei van 50%. Ook bijdragen? Kijk op de website van de Voedselbank voor meer informatie.

Donna Italia doneert aan Voedselbank

Voeg ook authentieke Italiaanse producten toe aan het assortimenten.

Scroll to top