TopParken

TopParken

Geniet van een vers belegde Donna Italia pizza bij TopParken.


Vakantie in eigen land is op het moment populairder dan ooit tevoren. Dit is vooral te merken op de Nederlandse vakantieparken en we zijn dan ook erg blij TopParken als klant te mogen verwelkomen. Sinds kort kunnen vakantiegangers op de parken van TopParken genieten van onze authentieke, Italiaanse Donna Italia pizza’s. De pizza’s kunnen op de diverse parken worden afgehaald of zelfs worden bezorgd bij de vakantiewoning. TopParken is erg enthousiast over het toevoegen van Donna Italia pizza’s aan hun assortiment, zoals is te lezen op hun horeca website. De organisatie heeft aangegeven dat de uitbreiding van hun aanbod met steenoven gebakken pizza’s, aansluit op de wensen en behoeften van de hedendaagse vakantieganger. Genieten van een vers belegde Donna Italia pizza tijdens een vakantie in eigen land, heerlijke combinatie – toch?

TopParken logo

 

Voeg ook authentieke Italiaanse producten toe aan het assortimenten.

Scroll to top