Donna Italia breidt uit naar de Alpen

Genieten van een heerlijke traditionele Italiaanse pizza in de Franse Alpen.


Ook in de Franse Alpen kun je genieten van een authentieke Italiaanse Donna Italia pizza. Ondanks de succesvolle zomermaanden wordt de regio helaas ook flink getroffen door de corona crisis. Wij hopen in de toekomst en met name tijdens het wintersportseizoen en in de zomermaanden nog meer mensen kennis te laten maken met onze kwaliteit en meer ondernemers te laten profiteren van een eenvoudige en investeringsvrije samenwerking.

Claudio is onze accountmanager in de Franse Alpen. Als echte Italiaan staat hij vierkant achter de kwaliteitspizza’s van Donna Italia. Tel daar het enthousiasme, de Italiaanse charme en de gastvrijheid van Claudio bij op en je hebt een top ambassadeur. Op naar meer tevreden afnemers, een succesvolle horecaoplossing voor de Alpen en hopelijk weer succesvolle winstersportseizoenen. Blijf ons volgen voor de laatste ontwikkelingen.

Voeg ook authentieke Italiaanse producten toe aan het assortimenten.

Scroll to top